Simplicity box

De Simplicity Boxen zijn gemaakt voor een eerste aanzet tot verandering in je garderobe. Ga je niet graag shoppen? Wil je liever thuis binnen eigen stek enkele outfits combineren en proberen? Krijg je graag tips & tricks van op afstand? Wil je liever een eerste try-out stijladvies? 

Dan is de Simplicity Box helemaal iets voor jou!

Wat houdt deze box nu juist in?

1. Je plaatst je order naar gelang gekozen budget (zie verschillende types hieronder)

2. Ik stuur jou een bestelbon door met algemene info zoals pasvorm

3. Ik stel jouw gepersonaliseerde box samen. Ik shop zelf steeds budgetvriendelijk dus wil dat de klant ook een optimaal gebruik van de stuks kan beleven.

4. Je past alles in de box en belt of stuurt me voor combinatie tips

5. Je stuurt eventueel retour wat niet echt jouw ding is binnen de 7 werkdagen (incl. prijskaartjes)

120

silver box

Wanneer je een eerste aanzet tot een nieuwe stijl zoekt. Outfits (zonder schoenen) die je zowel casual als professioneel kan combineren, zodat je deze optimaal kan gebruiken. Een combinatie van basics met kledingstukken met dat tikkeltje meer.

200

image2 (1).jpeg

GOLD BOX

Wanneer je een grote schoonmaak in je kleerkast hebt gemaakt en opzoek bent naar een totale make-over. Van bovenstuks tot en met schoenen. Rekening houdend met gemakkelijke combinaties die gemaakt kunnen worden voor een optimaal gebruik van de kledij.

300

IMG_9387 (1).JPG

cadeau box

Een box waarbij je zelf het budget kan bepalen.

Een uniek cadeau voor iemand dierbaar.

Iemand waarvan je weet dat hij/zij wel een moment voor zichzelf kan gebruiken. Of gewoon een cadeautje voor jezelf.

De ontvanger van de giftbox mag zelf kiezen hoe hij/zij deze cadeaubon inruilt: personal styling of the Simplicity box.

IMG_0069_edited.jpg

Bronze box

In deze box kan je een garderobe terugvinden ter aanvulling van je reeds bestaande outfits. Enkele basics die gemakkelijk te combineren zijn. Eenvoud siert vind ik zelf. Daarom wordt deze box aangevuld met een accessoire dat bij vele stuks jouw outfit helemaal afmaakt!

120

image9 (1).jpeg

KIDS box

In deze box kan je outfits terugvinden voor de kleinste van de familie. Heb je geen zin in het getrek & gesleur met de kids in de winkels? Wil jij (of de kids ;-) ) liever zelf bepalen wanneer je enkele outfits past? Geen liefhebber voor te gaan winkelen in alle drukte? Dan is deze box ideaal voor jullie schoolganger. Een box met basics en kledij die tegen een stootje kunnen. 

120

CFFCB48F-4AB6-4D20-ADFC-2A6C326CFBF9.JPG