image5 (1).jpeg

ABOUT ME

Ik ben Wendy, 31 jaar en woon in de gemeente Zolder in het hartje van Limburg. Een perfectionist, dromer, levensgenieter & meest gelukkig met mensen rondom mij!

Ik deelde graag outfit samenstellingen op social media en merkte al snel op dat ik onbewust heel wat mensen begon te inspireren. Ik hoorde vaak  'Ik vind dat mooi, maar durf dat niet.' of 'Ik kan niet combineren.'. Dat triggerde me en gaf me ontzettend veel energie. Stilaan groeide dit tot Simplicity met als doel mensen een nieuwe kijk op hun garderobe geven.

Persoonlijk stijladvies

Voor wie twijfels heeft over zijn/haar (ja hoor, ook voor mannen) reeds bestaande kleerkast en wil combineren.

Voor wie nét dat tikkeltje meer wil toevoegen aan zijn/haar outfit door meer kleur toe te voegen en wil leren te durven combineren. 

Aan de hand van enkele garderobe stuks bekijken we waar je tegenaan loopt. Vertrekkend vanuit gekozen basics & nieuwe combinaties gaan we samen op stap naar enkele boetieks. Nadien kan je me uiteraard steeds contacteren voor enkele bijkomende tips ter aanvulling.

Ook voor bedrijven die opzoek zijn naar een styliste inhouse. Jouw medewerkers zijn hét visitekaartje bij uitstek. Ik zorg ervoor dat zij dit ook uitstralen.