image5 (1).jpeg

ABOUT ME

Ik ben Wendy, 31 jaar en woon in de gemeente Zolder in het hartje van Limburg. Een perfectionist, dromer, levensgenieter & meest gelukkig met mensen rondom mij!

Kleding is altijd een grote passie van mij geweest. Ik deelde graag outfit samenstellingen op social media en merkte al snel op dat ik onbewust heel wat mensen begon te inspireren. Ik hoorde vaak  'Ik vind dat mooi, maar durf dat niet.' of 'Ik kan niet combineren.'. Dat triggerde me en gaf me ontzettend veel energie. 

Wanneer mensen nadien aangeven dat ze effectief iets vernieuwend aandoen of net een aanzet tot een kleurcombinatie hebben gevonden is mijn opzet geslaagd!

Persoonlijk stijladvies

Voor wie twijfels heeft over zijn/haar (ja hoor, ook voor mannen) reeds bestaande kleerkast en wil combineren.

 

Voor wie nét dat tikkeltje meer wil toevoegen aan zijn/haar outfit door meer kleur toe te voegen en wil leren te durven combineren. 

Persoonlijk stijladvies

Je komt tot mijn stekje in Zolder of ik kom tot bij jou. 

Aan de hand van enkele garderobe stuks bekijken we waar je tegenaan loopt. Vervolgens laat ik enkele gemaakte outfit combinaties uit eigen kast zien.

Vertrekkend vanuit gekozen basics & nieuwe combinaties gaan we samen op stap naar enkele boetieks. Nadien kan je me uiteraard steeds contacteren voor enkele bijkomende tips ter aanvulling.

Ook voor bedrijven die opzoek zijn naar een styliste inhouse. Jouw medewerkers zijn hét visitekaartje bij uitstek. Ik zorg ervoor dat zij dit ook uitstralen.